T4

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T4




FASANS BORG

jag är hiroshima -45

en massa sönderbombade hem

och jag är dachau -42

det är en plåga att hälsa på

du kom i närheten men sen

rev du dig på taggtråden

det är så svårt att bli min vän

det blir problem med strålningen

 

du tänkte komma men lät bli

det spelas fel sorts melodi

du hade väntat dig magi

men fann sovjetisk industri

och mitt morbida helgerån

vill äta upp mig inifrån

snart räcker orden inte till

för att förmedla det jag vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090703








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 16:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Stark titel på din dikt, Fast man vill väl kan allt bli fel.
2010-04-15

  Yrre VIP
Ord är du rik på, och poesi!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP