Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På vår cykeltur stannar vi och fotograferar


Fågelskådning

trumpeterna ljuder

dansar så graciöst

till lärkdrill

100414




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 19:52



Bookmark and Share


  Maria T
Kan våren bli vackrare
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

sajo