Den som uppfattar ärlighet som ett hot bör läsa boken "Vårt förakt för svaghet". Hitler var en av dem som föraktade svaghet.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som uppfattar ärlighet som ett hot bör läsa boken "Vårt förakt för svaghet". Hitler var en av dem som föraktade svaghet.




OÖNSKAT UMGÄNGE

 

förkastelsedom på förkastelsedom

de kommer slag i slag

de kommer som bekräftelser

de kommer varje dag

besvikelsesjok på besvikelsesjok

de staplas på varann

som liken i treblinka

har jag mött min överman

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-14 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP