Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots att det är ett tag kvar,


Valfunderingar

Trots att det inte är höst än
så sitter jag och tänker

på vem som ska regera efter
valet

och vad det kommer att innebära för sjuka, gamla,
barnfamiljer, ensamstående och många fler hoppas att
de oss något nyttigt skänker

socialdemokrat - innan valet ät rätt mat

moderat - är ju inte lat

kristdemokrat - textar så fint på ett plakat

miljöpartist - det är nog inte så trist

vänsterpartist - någon säger javisst

centerparti - har de någon energi

folkparti - frågan är valfri

feministiskt initativ - kanske tar ett stort kliv

junilistan

sjukvårdsparti

SPI

Sverigedemokraterna

och många fler

lutar det åt höger eller vänster

i alla fall hoppas jag något positivt valet oss ger........




Fri vers av sajo
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-04-14 21:03



Bookmark and Share


  ULJO
Jag hoppas att alla väljer efter hjärtat och inte efter tradition. Att sjuka, gamla, unga och arbetslösa ska få det bättre än nu det hoppas jag verkligen. Det beror på dig som väljare.
2010-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar rösta och river alltid mitt röstkort offentligt. Alltid framför en valstuga. Helst KD:s.
2010-04-14

  Christine Sabel
Ja det hoppas vi alla, roliga eftertänksamma rader!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo