Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kändes det när jag sträckte på mig


15/4-10

fågelsångsväckning

nattsömn lämnar mig

korpgluggsöppning

100415




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 09:23



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att få vakna till
fågelsång
2010-04-20

  aol
härligt vackert livets morgon,
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo