Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... flitigt ...


Bäverbygge




Drömmer om en ny sol

sitter här med videpollen på axeln



En städande tornado

kvar en timmerbröt

start på ett hem



Att samla alla böcker i ett enda rum

väggarna bågnar

i mitten av rummet en massagebänk

en fotölj

och en lampa



Och jag nämner dig inte här Älskade

för du är ingen dekoration i vårt nya hem

Du är Min till låns

stolta kvinna, kära Valkyria



När vi flyttar så ska jag

sälja min cykel

och jag tänker nog

köpa en ny

under solen




Fri vers av Prästen utan religion
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-15 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prästen utan religion
Prästen utan religion