Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... på besök i verkligheten, som vanligt ...


Hur tiden förflyter i en knarkarkvart


Så ska vi transportera varor norrut?

De vita linorna lyser på skrinet i mormorplast

Jag är ung, yngre än nu, och jag är livrädd för mina vänner som omger mig

På måndag får jag alla mina pengar tillbaka i handen

för jag kommer att vinna deras respekt

genom att inte ta linan som är för mig

Kära B

din blick är full amfetamin, hash och E

och du pratar inte längre på ett språk som jag kan förstå, du är slungad bakåt

På måndag så kommer jag träffa din mamma på jobbet, och då säger jag att det är tur,

att du inte är beroende än

Och hon skiner upp,

tvättar min tvätt

och bär sina sorger




Fri vers av Prästen utan religion
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-30 18:06



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Otroligt stark text, som talar mycket. De sista stroferna griper tag i mig speciellt. Bra!!/B
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Prästen utan religion
Prästen utan religion