Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OGÄSTVÄNLIGE VÄRDEN

han är inte glad när du kommer

han är bara glad när du går

han rullar ej ut röda mattan

och frågar aldrig hur du mår

försöker du starta ett samtal

bemöts du med iskallt förakt

det handlar om att du ska bekämpas

det handlar om att visa makt

 

 

han är den ogästvänlige värden

dit vill du aldrig mer gå

den ogästvänlige värden

där finns det inget att få

 

 

han väljer total isolering

men vem respekterar hans val?

den som vågar bryta mönstret

betraktas som onormal

han bygger upp en igloo runt själen

och utestänger alla som stör

som skulle kunna stinga i hälen

som deras uppdragsgivare gör

 

 

han är den ogästvänlige värden...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/4 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-16 14:25



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"han bygger upp en igloo runt själen
och utestänger alla som stör"

Det där är ofta svårt att acceptera och bjuder
ofta på osäkra känslor...
Om du skriver om dig själv, skulle jag vilja påstå
att jag mött din och din frus gästvänlighet.
2010-04-17

  Ezmeralda VIP
Nej tack den värden vill inte snälla jag träffa.
Ingen vill det som jag ser det, bra text fick mig att
vakna till efter mina tårar.
2010-04-16

  anits VIP
Det här var ord och inga visor
2010-04-16

  Mats Henricson
Hugaligen !
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP