Jag står för militans och nolltolerans.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står för militans och nolltolerans.




STADEN BEHÖVER STORMTRUPPER

staden behöver stormtrupper

som inte viker en tum

staden behöver stormtrupper

som bekämpar gatans slum

staden behöver ett järngarde

med en brinnande passion

för lag och rätt och rättvisa

en sanningens bastion

staden behöver nyordning

där man sätter hårt mot hårt

inte lägger fingrarna emellan

när ett brottsoffer har det svårt

city behöver stormtrupper

som kan undanröja hot

mannen på gatan som ofredas

har inget att sätta emot

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 14:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Knappast. Stoppa asocialdaltet!
2010-04-16

    koksochså
kanske nått annat som borde undanröjas..
2010-04-16

  Carsten
Denna text klyver mig i två. Textens innehåll, så långt jag hänger med, sympatiserar jag inte med. Å andra sidan är den väldigt bra skriven - och måhända viktig som tankeväckare eller debattinlägg. TACK.
2010-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Anarkismen ska krossas
2010-04-16

  rockpuppy
Att säga att man inte har en politisk ideologi och sedan säga att all politik ska krossas för att den är från djävulen känns lite tvetydigt och smått anarkistiskt... Men gillar rytmen och hetsen i texten.
2010-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag ska kanske tillägga att jag INTE sympatiserar med NÅGON politisk ideologi.
Alla ideologier ska bekämpas och krossas. All politik är från djävulen.
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP