Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

Om det hade varit lätt
att vara människa
hade det inte varit roligt!?

Det är genom
svårigheterna vi växer
Lär oss något nytt
varje dag...

Att vara människa
tycks vara en välsignelse
och förbannelse
på samma gång...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-04-16 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta