Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd?

Nöjd?

Ja,det kunde ha varit sämre!?
Tackar som frågar!

Om jag är ensam?
Nej,inte om man räknar
alla dammråttor
under sängen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-04-16 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta