Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=mQ8pMMod2W0




sita moia - not to tell - vems är kärnfamiljen

 

 

 

 

vill inte krångla

inte göka

 

med nåns uptightade filosofier
inte stuffa, törna eller joka

bara vara

 

phlis mamma hette philomena

är inte det fint

 

så tänker jag på min mamma

och i nästa stund, hur hon förbannade mig

 

nuförtiden

hälsar hon när pappa ringer

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-17 05:54



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Med avstamp - ett, två, tre - ifrån sitamoia (en slags halvgud enl hinduismen) kan man fara åt vilket håll som helst. En puff mörkmoln flyger in över levnadsdugligheten. Äh, skit i den där jäla tantsnasan (m låt henne för jössenamn bli en mytologisk diktgestalt).
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga