Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GÅTT SÖNDER

gått sönder

förgäves

många gånger

år från år

gått sönder

invärtes

i olycklig

kärleks spår

vem ser

sammanbrotten

alla knivarna

som skär?

vem ser

alla slotten

störta samman

i min sfär?

gått vilse

många gånger

i någons

labyrint

försökt med

mina sånger

det har alltid

slagit slint

jag reser

mig ur askan

men blir aldrig

återställd

jag reste

mig ånyo

men blev ändå

åter fälld

bryts ned och

blir ett pussel

där en bit

fallit bort

jag inser

att jag alltid

har varit

en annan sort

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/4 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-17 12:19



Bookmark and Share


  Carina Johansson
Starkt...berör...känns igen.
2010-05-02

  mare VIP
Du utlämnar dig verkligen här i dina ord..alltid varit en annan sort, känner igen...skapade unika !!
2010-04-18

  anits VIP
Starkt och utlämnande skrivit
2010-04-17

  Amorina
Fint, Larz! Rytmen som alltid, känslosamt.

Jag tycker att det finns något fint i att vara "en annan sort", unik. Även om det är smärtsamt många gånger. Vi är väl alla unika, egentligen, från början. Sedan väljer vi om vi vill vara det eller om vi vill smälta in i massan, följa flocken, tänker jag.
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP