Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CAFÉ Q

kommer du som jag

från vindpinade vidder?

kommer du som jag

från stormpiskade hav?

vet du hur det känns

att alltid vara främling

när det där du drömt om

aldrig blivit av?

bär du eld som ingen

mänsklig kraft kan släcka?

har du sagt det som betraktas

som tabu?

kan vi följas åt ett styckte

och en sträcka?

kan vi härja som en gång

på café q?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-17 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP