Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en pajas


Peppar i näsan får mig att nysa.

Alla skrattar då jag nyser.

Jag tycker om att folk skrattar.
Åt mig.

Jag vill ha maximalt med uppmärksamhet.
Jag vill att alla ska titta.
Åt mitt håll.

Jag stoppar näsan full med peppar.
Med flit!




Fri vers av Ored
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-11-08 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ored