Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ödeby, 8:39.


November

Aningen av sol borta i öster
Silar genom nakna grenar
Utan värme men med mjuka löften
om varmare tider

Träffar min själ som med en gäspning
sträcker på sig och ler mot ingenting

Lyssnar på tystnaden och andas långsamt in den svala stillheten

Jag lever. Jag lever!




Övriga genrer av suss för alltid
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-08 17:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!!
2008-02-05

  Arowana
En livsglad text! Kul att få lite glädjeinjektion såhär på söndagen.
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

suss för alltid
suss för alltid

Senast publicerade
November
Beröring
* Se alla