Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblicksdikt


Beröring

Den där beröringen, kvinna
just så, med längtan och ömhet
Det där ögonblicket
när världen liksom håller andan
och jag tillåter mig att
tillfälligt
drunkna i dina ögon
just innan
allt förstörs
Är det det som är meningen med livet?




Fri vers av suss för alltid
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-10-17 23:26



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Meningen är att det ska hålla.... också... tror jag.
2008-02-05

  pixter
välkommen! den är om möjligt ännu vackrare här... *L*
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

suss för alltid
suss för alltid

Senast publicerade
November
Beröring
* Se alla