Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord trummar mot sinnen

Ord trummar mot sinnen

musiken väcker fantasier eller minnen

som moln formar sig bilder

på medvetandets himmel

en del flyter förbi knappt noterade

andra är mer fängslande

bygger upp ett oväder

där vindar stormar och blixtrar dundrar

mörka tider då stundar

Allt regnar dock så småningom bort

Efter regnet lyser solen klart

och livet känns då underbart




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 08:53



Bookmark and Share


  Anna*
Ord ... hur lätt kan inte orden skapa både sol och storm i vårt inre... fint beskrivet genom naturlyrik
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP