Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORGELACKOMPANJEMANG

det kryper på mig inifrån

det krälar under skinnet

det plågar mig med händelser

som rotas fram ur minnet

en fladdermus som suger blod

en parasit i kroppen

är allt det där som dröjt sig kvar

från alla körda loppen

 

 

som brända broars aska blir

ett smolk i sockerdrickan

så blir fragment en bottensats

av drömmarna om flickan

så spela mera, dr phibes!

då lovar jag att sjunga

en sång om livslång sorg och

att vi aldrig mer blir unga

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 14:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit, sånt är livet
vi blir aldrig mer unga...
2010-04-19

  mare VIP
Bra skrivet...lite vemod, men så är livet..
2010-04-19

    ej medlem längre
inte behöver det väl vara kört bara för att man åldras ... och det kryper i mig också, fast av helt andra orsaker
2010-04-18

  Elaine.S VIP
Väl beskrivet..."vi aldrig mer blir unga" och i den klagivisan döljer sig det man aldrig gjorde och det man önskar att man inte gjort...
2010-04-18

  Måna N. Berger
Vårt existentiella vemod.. väl uttryckt!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP