Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILD VÅR

ut ur en tunnel kommer våren tumlande

skrattar och är våt mellan benen

dags nu för ett par månaders rumlande

och blomsterprakt i dikesrenen

jag tittar på och tänker: "hur ska det gå?

hur ska man trösta den som ingen har?"

suckar och vänder min blick mot det blå

men förnimmer just nu inga svar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 14:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivna rader
2010-04-19

    ej medlem längre
mm, det är mycket som gör sig påmint en tid som denna ...
2010-04-18

  Leif Furstedt
Vackra rader...
2010-04-18

  Måna N. Berger
Det är tungt att ingen ha när det är vår och varenda gråsparv verkar ha funnit kärleken.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP