Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lärkan som drillade och tranornas trumpetande tillsammans med tussilago


Folkvisa i vårens tid

I lördags tog jag min kamera och

besökte åkern där tranor och svanar

dansar så vackert

jag stod alldeles still och plötsligt

var det som om luften sjöd

av en nykomponerad folkvisa från Dalarna

i vårens tid

100419




Fri vers av sajo
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 08:14



Bookmark and Share


  Maria T
Vilket underbart besök
I dag såg jag sädesärlan
för första gången
2010-04-20

  aol
underbart Sajo kändes som jag var med dig där
2010-04-19

  Fredrik Stillesjö
Härligt sajo, skulle velat vara där till stråke och trumpet! Hälsar vännen Fredrik
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo