http://www.youtube.com/watch?v=AclcuQ-I2J4

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=AclcuQ-I2J4




VÄGDAMM OCH GULD

vägdammet på mina skor

har sin egen historia

liksom den handsmidda ringen

på vänster hand

och min av ensamorgasmer

besudlade gloria

som är en vanära för

detta rike och land

hjärtats förråd härbärgerar

historier om nidingsdåd

korståg som ej sanktionerats

av Kungarnas Kung

men även minnen av hur jag

har upplevt Hans stora nåd

när jag har tyngts av en börda

som blivit för tung

handsken är kastad

fritt fram för envar som vill döma mig

"juryns" beslut är dock

fullständigt ointressant

endast av korset kan jag

som benådad berömma mig

grunden som lagts är solid

rekorderligt bastant

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 14:26



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, nåden räcker...
2010-04-19

  Måna N. Berger
Bilden som tonar fram här är genuin och ärlig!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP