Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grannen städade balkongen idag


Balkongstädning

efter lång vinter

städar våren bort höstlöv

somrig såpdoft

100419




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 20:04



Bookmark and Share


  Maria T
Härligt med
somrig såpdoft
2010-04-20

  anits VIP
Härligt! Han som ska flytta eller han
som tycker om blommor?
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo