Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fåglarna har återvänt,

solens strålar söker sig in under min rullgardin
det doftar vår
jag hör vacker fågelsång
dom sjunger glatt om vackert väder
kärlek och underbara ting
oförklarliga fenomen
fåglarna har återvänt
det är ett starkt tecken på vår.
äntligen är den här
det är vår
vi som väntat så länge på värme och ny energi
att äntligen slippa det där tragiska grå
som så länge fängslat våra hjärtan i sorg
den efterlängtade våren är äntligen här och knackar på
med fjärilar i magen låter jag mig svepas med i friska vindar och jag nynnar med i fågelsång




Fri vers av tuss90
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-21 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90