Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med hjärtat som insats

jag vill inte vara rädd. jag önskar att jag hade styrkan att våga chansa, spela det där förbaskade spelet med hjärtat som insats. våga sattsa för att vinna och jag vill verkligen inte förlora det här spelet. för omedvetet har jag redan lagt upp mina kort på bordet. utvikt som i slitz magasin ligger mitt hjärta där på bordet, skändat ända in i själen. utblottad och lämnad ensam för att bemöta ödet.




Fri vers av tuss90
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90