Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GOSIG

nu går dagarna i grått

kylan har vi återfått

kalla vindar från vårt hav

var har våren blivit av?

tungt beväpnad

med två bröst

varm och mjuk

och full av tröst

kvinnliggjord

av årens gång

fyller bord med

fågelsång

plitar kunskap

i sitt block

och förvandlar

mig till bock

ska jag räcka

fram mitt kort

och sen smita

väldigt fort?

 

LARZ GUSTAFSSON  21/4 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 11:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svalor som häckar ... passa dig så'ru inte däckar :-)
2010-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Vem skulle falla för mig?
2010-04-22

  mare VIP
Passa dig så du inte faller ordentligt ...
2010-04-22

    Ken Cassel
Kanon Larza!!!
Den här var faktiskt riktigt GOSIG!
Applåder

Mvh

Ken
2010-04-21

  anits VIP
Vackert och berörande
2010-04-21

    sajo
Klart du ska! Vårkänslor?
2010-04-21

    Jan Cederlöf
Bra.Snyggt rim. uppriktigt menat.
2010-04-21

  Måna N. Berger
En stilla flirt på bibblan? Why not, det är ju ändå så ruggigt ute.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP