Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖNSKAR

önskar att du såg

något annat i mig

än det jag ser

önskar att du låg

i en säng bredvid mig

på flickmanér

önskar jag fick leka

med allt det sköna

som du har fått

önskar att du vore

en vänlig varelse

som förstått

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 11:30



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Gulligt sött
2010-04-21

  anits VIP
Vackert och längtansfullt
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP