Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid oro är det naturligt att känna detta....


Fjärilar i magen

För tillfället har jag

fjärilar i magen

fjärilar som flyger hit

och dit i vinden

men imorgon hoppas jag

det känns bättre

fjärilar är naturligt att

känna i magen vid

ORO

påfågelöga eller

citronfjäril eller

någon annan fjäril

Imorgon flyger fjärilen sin

väg när jag fått träffa mina

nya arbetskamrater

100421




Fri vers av sajo
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 14:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Fjärilar i magen är det lätt att få,
när man ställs inför något nytt
bra skrivit, lycka till
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo