Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen rolig dag men kortisonet jag fick igår för höften börjar göra nytta så det är positivt ändå


Ur en reumatikers dagbok

Min reumatism -
gör att lederna svullnar
opp

blir varma och plötsligt en
dag har tårna blivit krokiga
ser jag en morgon

oftast vaknar jag på morgonen tidigt
av att jag är så stel och måste försöka ta
mig opp och röra på mig

men det finns HOPP

har fått mediciner

som fått mig att må lite bättre

och förhoppningsvis ska jag känna
mer förbättring även fast det tar tid

vattengymnastik så otroligt skönt

men en dag som denna när dagen varit
så kall och snöflingorna virvlade omkring i
luften

då hade jag ont så mina tårar rann

men pennan har jag inte kunnat hålla i
min hand

orden kommer till mig ändå och jag får
försöka minnas vad jag vill skriva ner

som just nu då jag längtar till utlandet och
den solvarma sandstranden, fågelkvitter, och
havets brus

så nu sitter jag här och ska snart göra
kväller då jag börjar bli så trött

och det känns som att jag John Blund
nu har mött

100421




Fri vers av sajo
Läst 361 gånger
Publicerad 2010-04-21 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo