Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ord som kom i morse


Vårens gröna rum

Just nu längtar jag efter -
vårens gröna rum

då jag står vid mitt fönster
i gryningen ser jag hur -
vårens gröna rum börjar
vakna till liv igen

vårens gröna rum -
som gör att man känner lugnet
inom sig

I vårens gröna rum som börjar
öppna opp sin dörr -
kliver jag in och sätter mig tillrätta
på en bänk

I vårens gröna rum - skapar jag ord

I vårens gröna rum - är det så skönt
att koppla av med en bok

Hoppas vårens gröna rum - bjuder på en
vacker skir grönska

trots min allergi är det ändå detta jag
nu så inneriligt önska

100422




Fri vers av sajo
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-22 06:46



Bookmark and Share


  ULJO
Man längtar verkligen till vårens gröna rum, särsklit en sådan här dag, då det faller lätta flingor från himmelen igen. Fin skaldat.
2010-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja, i dag blir längtan av förklarliga skäl extra stark...
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo