DEEP Torkel...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEEP Torkel...




DJUP

 

det finns fler djup att utforska

orkar ni med en stund till?

kanske ishavet på nynorska

torsk och havslax eller sill

det finns fler djup att upptäcka

perversion, inkvisition

allt är så komplext och invecklat

kräver er koncentration

det finns djupheter kvar att se

som är farliga att ta ut

en morbid, makaber exposé

som en skräckfilm utan slut

det finns dårskap ni brännmärkt

som ger mig en smädedräkt

ändå läser ni nyfikna

på substansen jag har läckt

LARZ GUSTAFSSON 13/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-22 07:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Dit når bara Gud..
2010-04-23

  rebecca d
vilka dikter du skriver på sistone!
2010-04-23

    ej medlem längre
snorklar ännu så länge bara under ytan ... men vänta bara tills jag fått på mig syrgastuberna
2010-04-22

  anits VIP
Det finns ett djup inom alla människor
och som bara en känner till....
2010-04-22

  Stefan Viljehammar
Det är bara jag och Gud till sist, då hjälper inga ursäkter.
2010-04-22

  Måna N. Berger
Man känner inte ens sina egna djup, hur ska då någon annan kunna göra det..
2010-04-22

  Larz Gustafsson VIP
De som ska ta åt sig är de hattifnattar som menar sig ha genomskådat mig och som leker både gud och freud.
Du, Stenen, hör definitivt inte till dem. Har lärt känna dig som en ödmjuk och icke-manipulativ person.
2010-04-22

  stenen/ Yv Ericsson
Tycker dom där röda orden är lite hotfulla. måste jag oxå stå till svars då?
Ingen kan väl veta allt om någon. Men du är förbannat bra på att skriva, det vet jag. Bra mannen!
2010-04-22

  Elaine.S VIP
Det där är så sant, det finns ett djup inom alla människor.
Oavsett vad vi tror att vi vet om varandra, så vet man nog aldrig allt om någon.
2010-04-22

  thyra
Våra djup är nästan omöjliga att förmedla här, som du så fint skriver!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP