Endast det allra bästa är gott nog åt en verklig finsmakare...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast det allra bästa är gott nog åt en verklig finsmakare...




DEN POETISKE ARISTOKRATEN

goddag

ser man på

nu kommer jag

och hälsar på

har ingen ännu inte

nått upp till min nivå?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-22 14:05



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hahaha!
Jag kan riktigt höra tonfallet!
2010-04-23

  mare VIP
Bra :)
2010-04-23

  rebecca d
:-)

jamen, när det nu är så svårt?
2010-04-23

    ej medlem längre
upp till kamp ...
2010-04-22

    Ken Cassel
Nä, inte riktigt ännu
Men jag är snart där...
:)

Mvh
2010-04-22

  Mats Henricson
En fullträff, hoppas att den tar där den ska ta.......
2010-04-22

  stenen/ Yv Ericsson
Varför känner jag att jag förstår budskapet till fullo?
Klockrent!!Tack:) Jag har mycket svårt för de som anser sig stå över...andra.
2010-04-22

  Måna N. Berger
*ler* Nej ingen!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP