Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P

Här, nära nära var du och jag
Här, nära nära i de rofylldas rum
I vårt rum där ingen annan kom in
Där det alltid var bara du, jag o A

Känslorna spirade mellan dig och mig
Vi kände det som den andre kände
Kände att vi var oövervinnerliga
Allt var du och jag och vi var allt

Jag ville så gärna ge dig mitt hjärta
Om du tog eller tog emot det, vet jag inte
Antingen eller det spelar mindre roll
Allt var så fluffigt när fjärilarna rusade

Jag älskade varje sekund med dig
Du är och förblir min stora hero
Du anar inte hur mycket jag älskar dig
Och du har för alltid mitt hjärta

Men någonstans lämnade du mitt hjärta
Du förla det, varför vet jag inte riktigt
Om det var för tungt att bära
Om du inte behöver eller vill ha det längre

Hoppets vingar som bar dig och mig
Vingarna som en gång så ivrigt viftade
Vittrar plågsamt sönder av uppgivenhet
Och jag når dig inte längre

Långsamt går du in i skuggorna
In i ett rike dit jag inte kan eller får följa dig
plågsamt står jag ensam kvar
och saknar dig så fruktansvärt mycket

Och allt jag känner är sorg
Hjärtat är så hjälplöst ensamt
Tack för all tid med dig
Jag älskar dig så mycket...




Fri vers av Snusan
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-23 16:04



Bookmark and Share


  cerberus
Gillar det, så snyggt skrivet.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Snusan