Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ella baila sola (con los niños)

Det fanns en tid när du betydde allt
Det fanns en tid när jag ville ha ett liv med dig
Men människor förändras, så även du
Du stannade kvar och jag vandrade vidare

Långsamt men stadigt med två små händer i mina händer
Du betyder inte längre så mycket som du gjorde




Fri vers av Snusan
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-14 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Dansa i solen med barnen"?
Gissar bara.
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Snusan