I presume...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I presume...




DR MENGELE

vi fortplantar oss

i en värld av fara

du är en furstinna

en sagolik sara

men vad har Gud

kallat oss att vara?

och varför rids jag

av denna mara?

 

 

allt blir till geschäft

attribut blir symboler

en del håller käft

medan fienden småler

för ränksmidaren

väljer lönndomens snara

som träsnidaren

täljer slevar åt sara

 

 

vi tror oss förstå

för vi vet en massa

men armbågarna

är snart rakbladsvassa

reptilhjärnans kallsinne

kalkylerar

där mengele ihärdigt

laborerar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 21:53



Bookmark and Share


  rebecca d
usch, så hemskt..o så sant!
vad gör vi?
2010-04-23

  Mats Henricson
Domedagsstämning vilar över denna skrift, men rimmen sitter som gjutna ! Passande vore att säga :Grymt Bra !
2010-04-22

  Måna N. Berger
Och de svaga, som inte orkar försvara sig, blir försökskaniner i laboratoriet.
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP