Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång natts färd mot dag: Epilog

 

Och så blev det av till slut

Mötet

Jag hade bävat

fasat

velat backa ur

 

Rädd

för det där svarta hålet

 

Men jag var inte ens nervös

 

Och så stod han där

nästan precis

som jag mindes

 

Försiktig kram

Försiktiga leenden

Han och jag

igen

nära

 

Så välbekant

det kändes

Så vanligt

och normalt

 

Men den jag såg

var mer en främling

än en vän

 

Jag förstod inte

Hur kunde det bli så?

 

När jag sen betraktade hans ryggtavla

försvinna i trängseln

Löste sig ekvationen till slut

 

Vänner korsar inte ditt spår

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-14 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl