Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUMLAREN

du är en bumling som rullar

nerför en brant

och tror att rullandet gör dig

mer intressant

du är en fåne som aldrig

fick uppmärksamhet

du vill ha kompensation nu

men går alltid bet

 

 

LARZ GUSTAFSSON     23/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-23 15:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ein Schweinhund.
2010-04-24

  © anakreon VIP
Aber doch
ein Mench!
Calle
2010-04-24

  Mats Henricson
Briljant med bett !
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP