Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack



Tack Paganini
Tusen, tusen tack Vivaldi
Tack Piazzolla
Tack Helga
Tack, tack, tack
Vore jag en stråke
skulle jag försöka
spela på er




Fri vers av hertzberg
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-04-23 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hertzberg
hertzberg