Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Jag lämnade dig
För att sedan fångas tillbaka av dig
För att du skulle få lämna mig




Fri vers av SaraP
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-04-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraP