Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRENAS

förenas

handlar om världar

handlar om mer

än vätskor som blandas

förenas

två kontinenter

två kontrahenter

ny gryning randas

"united"

med throbbing gristle

pauli epistel

kyss under mistel

 

 

förenas

glittermirakel

två universum

kaskader av stjärnor

förenas

planen är fastställd

kosmiska kyss

två hjärtan

två hjärnor

 

bli ett med

som en ny era

mer än en natt

och njutningens vågor

bli ett med

ett med en sköka

med en gemål

genom lust

genom plågor

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-24 06:58



Bookmark and Share


  anits VIP
En stark och vackert skriven dikt
2010-04-25

  Betlehemsstjärnan VIP
ditt språk är ju makalöst...hur tankar ibland förenas kan vara obegripligt ibland. Denna dikt är vacker, med en allvarlig ton i slutraderna
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP