Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUPPKUNGEN

hej och hå

den lille kritikern

som flyer ovanpå

mamma hade säkert rätt att jag

är duktigast ändå

ingen kan

som analytikern

det borde väl så klart

diagnosen är så skarpsynt

och det är väl uppenbart

mamma tycker det

i alla fall

det räcker väldigt långt

även  om hans lilla hörn

känns osedvanligt

trist och trångt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP