Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOTET FRÅN ÖVERJORDEN

känner du dig hotad

av min existens?

känner du dig botad

när du drar en gräns?

hit men inte längre

lagt lock ligger på

cirklarna blir trängre

vissa trivs ju då

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2010-04-24 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP