Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




FLERA KRIG SENARE

 

så många flanörer drömmer

om avlyssningsapparatur

tar man fram vad hjärtat gömmer

blir man en suspekt figur

så många vill kontrollera

det är den enda trygghet man har

jag har valt att revoltera

en stålhättas spark blir mitt svar

någonting stör gatubilden

friden rubbas på vårt torg

ingen kan få bukt med vilden

han är oss en väldig sorg

fasorna multipliceras

påtryckningar måste till

hotet ska elimineras

han har kissat på joe hill!

 

LARZ GUSTAFSSON 100424




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-24 15:59



Bookmark and Share


  thyra
Joe Hill min ungdoms vislyrik. Behöver påminnas om, som KY säger härunder.
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP