Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kristdemokraterna och TRYGGHETEN...



Får KD:s valsedlar till EU i brevlådan;

"Ett tryggt Europa", står det på kuvertet.


Kom igen KD ... Kom inte & snacka om trygghet

när ni sitter i en regering som drar undan marken

för de arbetslösa & sjuka!


Börja leva & verka så som Jesus predikade.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-24 20:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, Kd är riktiga hycklare, tyvärr finns det fler av den varan i vår gudsförgätna riksdag........
2010-04-25

  Lavinia Röd
Håller med...Jesus var den första kommunisten, tror jag, medveten om att det alltid retar åtminstone två stycken på sajten! :D
2010-04-24

  Anders Nordlander VIP
så sant som det är sagt
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP