Folk borde bekymra sig mindre om mig och sluta att försöka pracka på mig sina sinnessjuka gnostiska/nyandliga tvångsföreställningar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk borde bekymra sig mindre om mig och sluta att försöka pracka på mig sina sinnessjuka gnostiska/nyandliga tvångsföreställningar.




UNIVERSUMS SKAPARE

fast jag kommer till korta
är Du aldrig långt borta
fast jag ofta gör bort mig
stöter Du aldrig bort mig
outgrundlig är nåden
satan kan ej rå på den
villkorslös, oumbärlig
är Din kärlek, så härlig

Du är värdig vår tillbedjan
Du som krönte näringskedjan
med Din avbild som Du danat
som av kärlek Du frammanat
Du som kläder markens lilja
ingenting kan nu mig skilja
ifrån faderskärleksfamnen
en dag når jag himlahamnen

LARZ GUSTAFSSON

24/1 2008




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 07:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivit, du vet vad du har
och behöver inte söka och fundera mer
2010-04-25

  Elaine.S VIP
Du vet vad du har och du söker inget annat. Men den sökande människan i sig slutar nog aldrig att övertyga världen om det den funnit...
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP