Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min lärare gillade den


november

mörkt och hemskt
mörkret täcker himlen
mörkret fyller hennes själ
sprider sig i hela hennes kropp
varför detta mörker?

det sticker i kroppen
en droppe, ett löv faller till marken
en droppe blir en pöl, ett löv blir en hög

trädet tappar sina löv i mörkret.
flickan tappar sitt liv i mörkret
mörkret omsluter trädet och flickan
flickan förlorar sitt liv i mörkret,
trädet förlorar sitt

trädet faller sina löv
flickan faller
trädet står tomt och öde i mörkret
flickan ligger tyst i mörkret




Fri vers av Sara VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-11-09 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara VIP