Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT BROTT

vari består mitt brott?

vari består mitt brott?

kanske i att jag

försökt göra gott

vari består mitt brott?

vari består mitt brott?

ska jag brännmärkas

som pol pot?

 

att behaga alla

är alltid svårt

och den som misslyckas

dömer man hårt

men när du nu

plockar fram din schavott

var snäll och tala om

vari består mitt brott?

 

 

triangeldramat

är en situation

som involverar

fler än en person

det finns minst två

att ta hänsyn till

två som lever, lider

verkar, vill

 

 

Gud som ser till hjärtat

vet om mitt motiv

jag vill inte förstöra

era liv

ingen får tillbaka

tid som gått

så tala om för mig

vari består mitt brott?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-26 15:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Inget brott alls. Att behaga alla är inte bara svårt, det är omöjligt.
2010-04-26

    ej medlem längre
som ödesmättad gravskrift
2010-04-26

    ej medlem längre
som ödesmättad gravskrift
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP