Innan folk kommer med snusförnuftiga besserwisserprotester och invändningar vill jag ånyo insistera på min konstnärliga frihet.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan folk kommer med snusförnuftiga besserwisserprotester och invändningar vill jag ånyo insistera på min konstnärliga frihet.




PUNKPOET

jag söker heltidsjobb

som punkpoet

det är en nisch som är

rätt snäv, jag vet

men det är någonting

jag brinner för

en eld jag bär på och

som inte dör

 

 

för det är jobbigt

när allting blir musik

och man inte

välsignats med publik

så ge mig tillfällen

som jag kan ta iakt

där det kan uppstå

spontan publikkontakt

 

 

jag söker heltidsjobb

som punkpoet

fast jag är inte nån

publikmagnet

så kan jag vara väldigt

uttrycksfull

och göra nästan allt

för konstens skull

 

 

för det är jobbigt...

 

 

jag är väl inte någon

proffsestet

men söker heltidsjobb

som punkpoet

finns det nån manager

som tar sig an

en sådan underlig

och konstig man?

 

 

för det är jobbigt...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/4 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-26 15:10



Bookmark and Share


  Amorina
Härlig text! Fantastiskt fint skrivet! Och den fina rytmen är där igen, jag hör nästan musiken när jag läser texten. Tack, punkpoeten!
2010-04-26

  Mats Henricson
Läckert ! Bokmärker !
2010-04-26

  anits VIP
Det skulle passa dig alldeles utmärkt
2010-04-26

  Måna N. Berger
Om jag nån gång sadlar om och blir manager ska jag anställa dig direkt!
2010-04-26

  stenen/ Yv Ericsson
Tror du har bästa referenser för att få det jobbet! Och att ingen är mer kunnig på området en du.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP