ROCK AGAINST COMMUNISM!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROCK AGAINST COMMUNISM!




STRÅLANDE APRIL

vänliga vårvind

som leker i flickors hår

härliga vårsol

som gläder mig där jag går

maj är i faggorna

vårvind i flaggorna nu

inget mysterium

är mera komplext än du

 

håret och fanorna

maj månads första dag

blodrött är budskapet

som är av annat slag

tomhet och tradition

slöhet och slentrian

ledig men allvarstyngd

dimper jag ned på stan

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/4 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 15:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesu blod har satt mig fri.
2010-04-27

    ej medlem längre
blodrött budskap ger mig kalla kårar
2010-04-27

    sajo
Du har så rätt så. Våren är här med allt vad det innebär. Allergitid -prosit säger jag. Men efter vinterns instängdhet så är det VÅR.
2010-04-26

  Måna N. Berger
Vårvinden blåser och ett eller annat moln skymmer solen ibland. Men nog är det vår!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP