Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En någorlunda fri översättning. Ett stycke dialog från en av Andrej Platonovs noveller.


Torka inte dina tårar

- Och varför gråter du så lite? - frågade hon Bozjev. - Se vilken vissnad, allt har gått bort!

- Vinden blåser bort tårarna, Mavra Federatovna, - förklarade Bozjev.

- Vinden? - undrade Federatovna. - Men så vänd dig från den åt ett lugnare håll och gråt!..




Övriga genrer (Översättning) av Herska
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-26 17:19



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vilken bra text, även om det var en översättning. Jättebra!
2010-10-09

  LovisaCecilia
instämmer. viktiga saker det där med att gråta.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Herska